Hem » TV hos L’EASY

L'EASY TVL’EASY är en elektronikkedja på nätet som har ett stort sortiment inom TV och annan typ av elektronik. Att köpa sin TV hos L’EASY innebär ett stort antal fördelar. Bland annat får man TVn både levererad och installerad. Men L’EASY ger även sina kunder möjligheten att delbetala köpet över en mycket lång tidsperiod. Detta gör att man, även om man väljer att köpa en relativt dyr TV hos L’EASY, kommer att få en mycket låg månadskostnad.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

När man köper en TV hos L’EASY så går det ofta att komma ner i månadskostnad till så lite som någon hundralapp i månaden. Men hos L’EASY väljer man helt och hållet själv över hur lång tid man ska delbetala sin TV. L’EASY brukar för de allra flesta TV-apparater och andra produkter erbjuda avbetalning på upp till mellan 60-70 månader. Men det är också fullt möjligt att betala för sitt köp kontant. När du väl upprättat en avbetalning hos L’EASY så kan du när som helst välja att betala av hela det återstående beloppet på avbetalningen.

Vilken ränta betalar man på delbetalningen?

Hos L’EASY betalar man normalt ränta i samma nivå som när man köper en TV på avbetalning på andra sätt. Räntan sätts efter att L’EASY gjort en kreditkoll på dig, men brukar hamna på mellan 12-20% per år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *