Hem » TV på avbetalning trots betalningsanmärkning

Har man betalningsanmärkning och vill finansiera sitt TV-köp genom avbetalning är möjligheterna relativt begränsade. Butiker och fakturaföretag såsom Svea Ekonomi, Klarna och liknande godkänner i de flesta fall inte kunder med betalningsanmärkning. Ett alternativ för den med betalningsanmärkning blir därför att låna pengar för att finansiera köpet. Lånegivare som godkänner dig med betalningsanmärkning hittar du här nedanför.

freedomfinance500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK
lendo500 000 kr
3,25-18,15% Ränta
ANSÖK

Varför går det inte att köpa en tv på avbetalning när man har betalningsanmärkning?

De flesta butiker och fakturaföretag vill inte ta några större risker. Har man betalningsanmärkning betraktas man i vanliga fall som en kund med bristande betalningsförmåga och får därför svårigheter med att upprätta en avbetalning. Tyvärr tas det ofta ingen hänsyn till att man kanske har en ordnad ekonomi annars.

Vilka lånevillkor får man?

Att köpa en tv på avbetalning trots betalningsanmärkning är svårt och vanligtvis får man nöja sig med sämre villkor än normalt. Även när man lånar pengar. För att väga upp risken som lånegivarna tar så väljer de ofta att ta ut en lite högre ränta. För att lindra denna högre ränta kan man därför bära sig åt på två huvudsakliga sätt. Antingen så tar man ett lån med kort återbetalningstid, så att man slipper betala särskilt mycket ränta. Vidare är ett annat alternativ att man köper en TV som är något billigare än vad man tänkt sig från början.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *