Hem » TV på avbetalning

Om du ska köpa en TV på avbetalning över nätet så kan du välja bland flera alternativ. Det finns en rad fakturaföretag genom vilka man kan upprätta en avbetalningsplan för sin TV.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Låna pengar till TV

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Varför finansiera TVn med lån?

Ett både enkelt och vanligt alternativ som erbjuds hos många webbutiker är att upprätta en avbetalningsplan hos något av fakturaföretagen. Detta är ett alternativ som nödvändigtvis inte behöver vara dåligt, men man bör vara medveten om att den effektiva räntan många gånger är ganska hög. Ofta närmare 15-20% beroende av vilket belopp man handlar för. Även om dessa avbetalningsplaner många gånger är ”räntefria” så tillkommer uppläggningsavgift, aviavgift och liknande. Vill du ha närmare inblick i hur dessa villkor ser ut kan du följa länken.

Ytterligare en fördel när man väljer lån framför andra typer av avbetalning för sin TV är att man kan få en mycket lång återbetalningstid för lånet. Ofta över många år, självklart beroende av lånets storlek. I övrigt ser det mesta likadant ut som en vanlig avbetalning. Man betalar ett fast belopp en gång i månaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *