Hem » TV-spel på avbetalning

Eftersom många TV-spel är ganska dyra kan det ibland underlätta om man man kan köpa dem på avbetalning. Det finns många olika sätt för att handla TV-spel på avbetalning. Och för att du ska kunna välja lämpligast avbetalningssätt är det bra om du vet på ett ungefär hur lång tid du behöver på dig för att betala av skulden. Nedan kan du läsa om de vanligaste metoderna för att handla TV-spel på avbetalning.

Klarna delbetalningDelbetalning via Klarna:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kr på månadsfaktura: 29,22%


->Lista över butiker

qliroDelbetalning via Qliro:

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och flexibel delbetalning: 29,38%

Effektiv ränta vid köp om 10 000 kronor och fast delbetalning: 12,31%


->Lista över butiker

icabankenDelbetalning via ICA-Banken:

Effektiv ränta vid lån mellan 20 000-350 000: 3,76-11,52 %


Ansök om finansiering

TV-spel på avbetalning genom faktura

Ett av de mest populära avbetalningssätten för TV-spel är att köpa dem på avbetalning genom faktura. När man handlar TV-spel på faktura kan man välja att delbetala TV-spelen över valfri tid. Detta beror lite på vilket fakturaföretag som webbshoppen använder sig av, men normalt kan man skapa en avbetalningsplan som sträcker sig över upp till två år. Att delbetala TV-spelen med faktura är enkelt så man får en fast månadskostnad med en faktura som kommer hem i brevlådan. Oftast behöver man inte heller betala någon ränta på krediten. Däremot tillkommer många gånger en uppläggningsavgift samt en aviavgift på varje faktura.

Delbetala TV-spel med kreditkort

Att köpa TV-spel på ditt kreditkort är ett helt OK alternativ för dig som kan betala igen skulden ganska snart efter köpet. Om du exempelvis väljer att skaffa ett kreditkort med några månaders räntefri kredittid kan du få en näst intill gratis avbetalning av dina TV-spel. Det du bara bör tänka på är att räntan på kreditkortsskulder är ganska hög om du skulle överskrida den räntefria kredittiden. Kreditkortsräntan ligger ofta på mellan 10-20%.

Låna för att köpa TV-spel

Låna pengar

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Behöver du lite längre tid på dig för att betala dina TV-spel kan du skapa en egen avbetalning genom att ta ett lån. Lånar du pengar till TV-spelen får du ofta en ganska bra ränta jämfört med exempelvis ditt kreditkort. Du har en fast månatlig inbetalning och du kan välja ett lån med väldigt lång löptid. Många gånger upp till flera år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *