Hem » Tvättmaskin på avbetalning

Väljer man att köpa sitt kylskåp över webben så finns det flera alternativ till avbetalning. Olika avbetalningssätt kan passa olika bra lite beroende av dina behov när det kommer till löptid och belopp som du ska handla för. Här hittar du olika alternativ och information om vad man bör tänka på när man väljer vart och ett.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Tvättmaskin på avbetalning genom faktura

Att köpa tvättmaskinen på faktura är ett av de enklaste sätten för att köpa en tvättmaskin på avbetalning. Man kan beställa tvättmaskinen först på faktura och senare bestämma huruvida man vill ha den på avbetalning eller betala hela beloppet. När man köper en tvättmaskin på avbetalning genom faktura så kan man många gånger dela upp betalningen över så lång tid som 36 månader. Upp till 12 månader brukar vara räntefritt, vill man ha en längre avbetalningstid tillkommer, exempelvis med Klarna en ränta om 9,9% per år. Nedanför hittar du butiker där man kan köpa sin tvättmaskin på avbetalning genom faktura.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Låna pengar till tvättmaskin

Låna pengar

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Om du inte skulle få igenom köpet med faktura eller vill ha en tvättmaskin på avbetalning över ännu lite längre tid så är ett bra alternativ att låna pengar externt för att sedan köpa en tvättmaskin. Detta alternativ är underskattat då man ofta får en ganska bra ränta och dessutom kan få ett lån med en väldigt lång löptid.

Tvättmaskin med kreditkort

Om du endast behöver en kortare kredittid på dig att betala av tvättmaskinen kan ett alternativ vara att köpa tvättmaskinen med kreditkort. Många kreditkort ger dig två månaders räntefri kredittid eller mer. Köper du tvättmaskinen med ett sådant kort kan du på så vis få en räntefri avbetalning av din tvättmaskin. Många kreditkort ger även bonuspoäng på alla köp. Detta gör att man kan få en del av köpbeloppet som bonusåterbäring, exempelvis i pengar eller resor.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *