Hem » Tvättmaskin räntefritt

Många butiker på nätet som säljer tvättmaskiner erbjuder sina kunder möjligheten till att köpa tvättmaskinen med olika former av konsumentkrediter. De allra flesta av dessa krediter innebär att man betalar en väldigt hög ränta. Det är dock möjligt att köpa sin tvättmaskin räntefritt. Detta gör man lättast genom att man inför sitt köp skaffar något av korten i listan nedanför.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

Genom att du skaffar ett kreditkort som möjliggör räntefria köp inför ditt inköp av tvättmaskinen så kan du delbetala alla de köp du gör som befinner sig inom intervallet 3000-20 000 kronor. Om ditt tvättmaskinsköp uppfyller dessa kriterier så kan du sedan logga in i internetbanken för att anmäla denna transaktion för delbetalning. Du kan i detta fall betala av din tvättmaskin räntefritt över antingen 6, 12 eller 24 månader. Till skillnad från de flesta andra konsumentkrediter som erbjuds för tvättmaskiner på nätet så är denna mycket riktigt räntefri. Det enda som man betalar är en administrativ avgift varje månad som brukar ligga på mellan 50-100 kronor, detta oavsett hur stort belopp du betalar av. Den administrativa avgiften tas sedan ut så länge din betalning löper. Vill du slutbetala din tvättmaskin i förväg så går detta givetvis också bra.

För att bli godkänd hos kreditföretaget och kunna köpa en tvättmaskin räntefritt så krävs det att du genomgår en sedvanlig kreditprövning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *