Hem » Värmepump på avbetalning

Genom att beställa en värmepump över nätet så har man flera möjligheter till att köpa värmepumpen på avbetalning. Ett av de vanligare alternativen är att upprätta en avbetalning för kylskåpet direkt hos butiken, ett alternativ som vanligtvis ger mycket låg månadskostnad. Nedanför hittar du butiker på nätet där man kan beställa en värmepump på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Finansiera köpet direkt hos butiken

Att finansiera sitt köp, det vill säga att köpa sin värmepump på avbetalning direkt hos butiken har flera fördelar. Bland annat gör det att man ofta kan betala av värmepumpen över mycket långa tidsperioder. Detta i sin tur innebär att man kan få en mycket låg månadskostnad för värmepumpen man köper, även om kontantpriset är dyrt. Exempelvis är det ofta möjligt att betala av köpet över så länge som mellan 60-72 månader när man upprättar en avbetalning direkt hos butiken.

För dig som söker alternativ

Ett alternativ till att upprätta en avbetalning för värmepumpen direkt hos butiken är att låna pengar till köpet hos en extern kreditgivare. Detta alternativ skiljer sig på så sätt att finansieringen och krediten hamnar hos en extern part. Detta kan ha vissa nackdelar vid service, garanti och liknande för värmepumpen, men kan samtidigt göra att man kommer ner i räntekostnad. Nedan hittar du lämpliga lån för att köpa en värmepump.

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *