Hem » Vitvaror hos L’EASY

L’EASY är en stor återförsäljare av vitvaror som både erbjuder sina kunder att köpa vitvaror kontant samt att köpa vitvaror på avbetalning. Hos L’EASY är det möjligt att delbetala sina vitvaror på upp till mellan 60-70 månader. Dessutom till en mycket låg månadskostnad.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Man hittar de flesta typer av vitvaror hos L’EASY. Oavsett om du ska köpa en kyl, frys eller tvättmaskin så är villkoren för att delbetala köpet detsamma. I och med att man kan dela upp betalningen för sina vitvaror över såpass lång tid så är det även möjligt att få en månadskostnad som sällan överstiger någon eller några hundralappar. Fördelen med att upprätta en avbetalning för sina vitvaror just hos L’EASY är att man när som helst kan slutbetala sitt köp. Och vill man hellre betala kontant direkt går det också bra.

Vad krävs för att upprätta en avbetalning för vitvaror hos L’EASY?

L’EASYs generella krav är att man är över 20 år gammal, att man inte har några betalningsanmärkningar, samt att man har en inkomst varje år som överstiger 120 000 kronor.

När du ansöker om att delbetala vitvaror och L’EASY kommer en kreditprövning att göras. Detta för att L’EASY ska kunna avgöra din betalningsförmåga för att slutföra betalningsplanen.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *