Hem » Vitvaror på avbetalning

Ett alternativ som flera butiker på nätet erbjuder är att köpa sina vitvaror på avbetalning. Detta går även på flera ställen att göra med finansiering direkt hos butiken. Det är något som vanligtvis gör att man kan betala av sina vitvaror över mycket lång tid, vilket också gör att månadskostnaden för vitvarorna blir låg. Även om kontantpriset skulle vara högt. Nedanför hittar du butiker på nätet som erbjuder vitvaror på avbetalning med finansiering direkt i butiken.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att upprätta en avbetalning för vitvarorna direkt hos butiken är mycket bekvämt på så sätt att man samlar allt på samma ställe. Avtalen kring själva vitvarorna såsom garanti, service, installation och liknande ligger hos samma företag som även står för finansieringen. Det är mycket smidigt om man exempelvis skulle behöva returnera sina vitvaror, utnyttja garantin eller liknande.

Dessa krav behöver du i de flesta fall uppfylla

Om man ska köpa vitvaror på avbetalning direkt hos butiken på nätet så behöver man normalt uppfylla vissa krav. Bland annat att man har en inkomst av tjänst som överstiger 120 000 per år, att man saknar betalningsanmärkningar och är bosatt i Sverige.

Hos butikerna du hittar överst på sidan går det även att få tjänsten att få sina vitvaror installerade och levererade.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *