Hem » Vitvaror räntefritt

I de flesta fall när man köper vitvaror så blir man erbjuden konsumentkrediter med väldigt hög ränta och dyra avgifter. Men det är faktiskt möjligt att köpa vitvaror räntefritt. Genom att använda något av kreditkorten i listan nedanför för ditt köp kan du betala av vitvaror räntefritt på mellan 6-24 månader.

Delbetala räntefritt på upp till 24 månader!

Delbetala köp mellan 3 000 - 20 000 räntefritt på upp till 24 månader med re:member-kortet.


rememberkortet

ANSÖK NU

En annan stor fördel med att välja något av dessa kreditkort för att betala dina vitvaror räntefritt är att du helt kan välja själv vilken butik som du ska handla dina vitvaror ifrån. När du väl genomfört ditt köp så loggar du in i internetbanken och anmäler att du vill betala av denna transaktion räntefritt. Detta kan du göra för alla de transaktioner för vitvaror du gör som ligger i prisintervallet 3000-20 000 kronor.

Avbetalningen som du gör av vitvaror på detta sätt är alltså helt räntefri, det vill säga till 0% ränta. Dock behöver man känna till att kreditkortsföretaget eller banken brukar ta ut en administrativ avgift varje månad så länge som avbetalningen för vitvarorna löper. Denna avgift brukar dock sällan vara högre än 50 kronor i månaden.

Förutom möjligheten till att betala vitvaror räntefritt genom kreditkorten i listan här ovan så ger de flesta korten även poäng på alla köp som man gör, inklusive köp av vitvaror. Poängen återbetalas normalt i rena pengar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *