Hem » Wii U på avbetalning

Ska man köpa ett Wii U på avbetalning så får man ofta tveklöst bäst ränta om man tar ett lån externt, som man sedan finansierar köpet med. Men det går också att upprätta en avbetalning genom faktura direkt hos butiken. Generella villkor för att upprätta en avbetalning genom faktura hos butiken kan du läsa om här.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Låna pengar

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

Att köpa ett Wii U på avbetalning blir som nämndes ovan blir som ovan nämnt i nästan alla lägen billigare om man väljer att göra det genom att låna pengar externt. Väljer man att köpa sitt Wii U på avbetalning genom faktura, exempelvis genom Klarna eller Collector, så kan man få en räntefri avbetalning men betalar i nästan alla lägen en hör uppläggningsavgift. Därför kan det vara bra att undvika avbetalning genom faktura om det inte handlar om ganska stora belopp.

Hur lång tid har man på sig att betala?

Upprättar man en avbetalning genom faktura hos butiken så brukar man, lite beroende av vilket företag man köper genom kunna upprätta en avbetalning på mellan 3-36 månader. Väljer man istället att låna pengar hos extern part så brukar återbetalningstiden av lånet ligga på runt 12 år.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *