Hem » XBOX One på avbetalning

Om man köper sitt XBOX One över nätet så går det att finansiera sitt köp på flera olika sätt. Det kanske vanligaste är att man köper det på avbetalning direkt från butiken. Men man kan också betala det på faktura eller låna pengar externt till köpet. Nedanför hittar du butiker på nätet där man kan köpa ett Xbox One på avbetalning.

l'easyLåna upp till 50 000 kronor till låg månadskostnad - Billig avbetalning. Från 9,9% ränta

TILL BUTIKEN

En av de största fördelarna med att köpa sitt XBOX One på avbetalning direkt hos butiken är att man kan få en avbetalning med mycket låg månadskostnad, som inte påverkar ens privatekonomi nämnvärt. Men det gör också att man kan betala av sitt XBOX One över mycket lång tid. Ofta så länge som över upp till 72 månader, närmare bestämt 6 år.

Låna pengar från extern kreditgivare för ditt köp

Stora lån
norwegianLåna mellan 5000 - 400 000 från 4,99% ränta.

ANSÖK
sevendayLåna mellan 10 000 - 300 000 , från 3,95% ränta.

TILL BUTIK
Små Lån
ferratumNya kunder lånar upp till 15 000 räntefritt i 30 dagar.

ANSÖK

Ett alternativ är givetvis också att låna pengar externt till ditt köp av XBOX One. Detta fungerar ju på samma vis som en avbetalning, där man betalar in ett fast belopp varje månad. Lyckas man få ett bra lån så kan man ofta komma ner lite i ränta mot ordinarie typer av avbetalningar. Nackdelen med detta alternativ är ju att man inte har allt samlat på ett och samma ställe, som kan förenkla saker och ting vid returer, garanti, service och liknande.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *